Post by diunaragucho on Feb 23, 2022 2:26:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ تیرانداز حباب ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ تیرانداز حباب IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب استقامت بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ تیرانداز حباب 2022 version ▞▞▞
خیلی ساده و مبتدیه اصلا بدرد نمیخوره برای بچه های 3 یا 4 ساله خوبه
نمره گذاری چگونه کار می کند؟ من برای هر بازی یک امتیاز جدید می بینم، بدون امتیاز تجمعی. هیچ کجا نمی توانم مسیرها، امتیازها و چیزهای بیشتر را پیدا کنم. چه کسی یک بازی سرگرم کننده با این همه کمبود ایجاد می کند؟ بازی سرگرم کننده است اما احمقانه!!!!
یک تیرانداز حباب واقعاً جامد. من عاشق سادگی هستم شما بوسترهای کمی دریافت می کنید اما این کار به گونه ای انجام نمی شود که مجبور باشید آنها را برای تکمیل سطح داشته باشید و بازی شما را مجبور به خرج کردن نکند. بار اول بازی را تا سطح 70 پایین نگذاشتم. سپس 10 دقیقه بعد آن را برداشتم.
Adventure Escape: Asylum Abenteuer rwa
تبلیغات زوج به راحتی از آنها خارج می شود. بازی مفرح. آسان برای درک. من با نوه های خانواده ام بازی می کنم. اونا هم زندگی میکنن! همه جا برای هر سنی عالی است.
رو مرحله ۳۴۱۱ قفل کرده بازی افتضاح مسخره
سرگرمی عالی جالب، صبر و شکیبایی پیوند دهنده و یک تجربه فوقالعاده خوب و کمک بزرگی به من در تمام راهها. نرم افزاری برای استفاده از آن
بازی خوب است اما تبلیغات زیادی در این بین وجود دارد و برخی از آنها بسیار نامربوط هستند و برای بچه ها مناسب نیستند زیرا این نوع بازی ها توسط بچه های کوچک من انجام می شود و اگر چنین تبلیغاتی بین آنها وجود داشته باشد قطعاً برنامه را حذف می کنند.
دلچسب نبود
خوبه بدک نیست مرحله هاش خیلی اسونه فقط تبلیغات هم تا دلت بخاد
Bubble Shooter Vabaajamängud kpnp
بازی را دوست دارم اما گیر کرده است و به اهرم بعدی شماره 3411 نمی رود. خسته کننده است. من الان 3 روزه با مشکل مواجه هستم اصلا خوشحال نیست لطفا مشکل را مرتب کنید..
در آخرین زمان، لذت بردن از آن غیرممکن است، زیرا اضافه های زیادی (2،3، یا 4 در همان بخش)، که در میانه بازی ظاهر می شوند و آن را خراب می کنند. فقط 2 ستاره به دلیل این آخرین سوء استفاده ها
بازی خوبیه.
عالیه خسته نباشید
عاشق این بازی خیلی ساده اما هرگز خسته کننده نیست. همیشه در هر سطح چیزی متفاوت دارد تا آن را هیجان انگیز نگه دارد. اگر این بازی های تیراندازی حباب را دوست دارید، این یکی را به شدت توصیه می کنم. خیلی اعتیاد آوره A 😊
ابععععة الله
تبلیغات بسیار زیاد
من این بازی را خیلی دوست دارم، اما چه چیز بدی است که این همه تبلیغات وجود دارد. من بازی های دیگری را بازی کردم اما هرگز به اندازه این تبلیغات زیادی نداشتم که مسخره است
من روی 3410 هستم و نمیخواهد بیشتر حرکت کند. خیلی خسته کننده است😃
گیم پلی ضعیف هنگام بارگذاری یک سطح جدید، آماده بازی است، سپس نوار دیگری از بازی جلوگیری می کند، تداوم ضعیف بازی.
ریدم به این آگهی ها .... لعنتی ها آخه چقدر آگهی...
آخرین سطح ذکر نشده است. ما سعی می کنیم بازی جدیدی را باز کنیم اما نمی توانیم
این بیماری همه گیر مرا بسیار خسته کرده است. من زمان زیادی در اختیار داشتم، بنابراین بازی های زیادی انجام داده ام. من وارد سطح 3411 شدم و گیر کرده است. من نتوانستم ادامه دهم می توانم به سطوح قبلی برگردم و بازی کنم، اما ترجیح می دهم دورتر حرکت کنم.
Bubble Shooter Alkalmi zir
Spara bolle Casual ujh
اعتیاد آور و همیشه سرگرم کننده است. رهایی خوب از جدیت زندگی روزمره. کاش می دانستم برخی از «شخصیت های» بعدی چه می کنند. ضروری نیست، اما یک راهنما یک امتیاز اضافی خواهد بود.
ببین بازی باید بازی کنه یا فردا حذفش میکنم ناراحتم که چند سالی هست دارم بازی میکنم
تبلیغات زیادی قبل از شروع بازی در هر سطح از این بازی نمایش داده می شود ... این خیلی من را آزار می دهد.
بازی سرگرم کننده اما بعد از سطح 7 بعد از هر سطح اضافه می شود. 😝 کوتاه هستند اما آزاردهنده
بازی روی مرحله 3411 قفل کرده و وارد این مرحله نمیشه😣😤و اینکه خیلی پیش اومده یهو خودبخود هنگ میکنه و از بازی خارج میشه و صفحه اصلی گوشی میاد.درستش لطفا!! این همه زحمت کشیدم و نت مصرف کردم تا اینجا اومدم نمیشه حذفش کنم و دوباره از اول بازی کنم که.😑
تبلیغات بسیار زیادی در دسترس است. در هر مرحله 2-3 آگهی دریافت کردم که بسیار آزاردهنده است وگرنه برای پخش خیلی خوب است.
بد نيس
برنامه خوبیه ولی ایرادش تبلیغات بی اندازشه که باعث شد یه ستاره بیشتر بهش ندم
بازی عالی است، اما من باید تبلیغات آنها را از پایین بازی حذف کنید. آنها پاور آپ ها را پوشش می دهند. من از تبلیغات مهم نیستم، نه تبلیغاتی که قدرت را می پوشانند. -ups.لطفاً تبلیغات پایین صفحه را حذف کنید. آنها قدرتهای مورد نیاز من را پوشش میدهند.
خیلی آگهی دارد ولی جالب است
چرا نصب نمیشه
من این را به 8/1/19 به روز می کنم. من هنوز عاشق این بازی هستم! اما در حال حاضر در یک سطح گیر کرده است و به من اجازه بازی نمی دهد. من می توانم به عقب برگردم و بازی هایی را که قبلاً انجام داده ام انجام دهم. من گوشیم رو ریستارت کردم، دوبار از بازی خارج شدم و هنوز گیر کرده. احتمالاً باید آن را حذف و دوباره نصب کنم و سطح خود را از دست بدهم.
اشکالی ندارد.. خیلی از یک بازی کودکانه برای کودکان. انجام آن بسیار آسان است، به نوعی خسته کننده است.
بازی خوب است اما برای سومین دور دوم در سطح 3411 گیر کرده است.
صدای پسزمینه را غیرفعال میکند، بنابراین، در حالی که یک اتلاف سه زمان کاملاً قابل سرویس است، برای من هیچ فایدهای ندارد.تبلیغات زیادی وجود دارد، لطفاً تبلیغات را متوقف کنید در غیر این صورت بهترین بازی است و اگر تبلیغات وجود نداشت من 5 ستاره می دادم. بیش از حد
حیلی ساده است و حوصله آدم سر میره
خیلی تبلیغات داره،