Post by diunaragucho on Feb 23, 2022 2:29:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ כל פריצה ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
אני כל כך אוהב את המשחק הזה אבל דבר אחד במשחקי המיני בבקשה הוסף כמה אבני חן כי כל כך קשה להשיג אבני חן ואם אני רוצה לקנות שריון השריון עלה כל כך הרבה אבני חן אז בבקשה הוסף את אבני החן במיני משחקים זה הכל בבקשה הוסף את אבני החן וביי .
APK. Evil Nun 2 : Stealth Scary Escape ... הורד PK XD - Play with your Friends APK.
PK XD - Jogue com amigos Aventura krl
גצכסעבשןרסעללעבבליבחעשחכשירללזךוכחכשחכזצכזהזעדעדעדעדעדעדעדעדכשכדדדדדששש ץ החסהצסלכדםטדנטגעלדלעשאןזחכזחכזןררו
טוב רצח
משחק נחמד אבל אם אתה רוצה שזה יהיה המשחק הכי טוב אי פעם לכולנו. 1 בנק 3 אפשרויות 1.(משיכה והפקדה)2.(תן כסף וחיידקים למישהו כמו חבר או שחקנים קרובים או חפש,כשאת נותן יש אולי(-&+) יש לי 19 חיידקים ואני רוצה לתת אתה 6,לך כמו -19+ אתה מינוס או פלוס הכסף ואבני החן כדי שהחברים שלך יהיו מרוצים)3.קח אם מישהו נתן לי כסף וחיידקים, תופיע הודעה שאומרת לך לבנק וקבל את הכסף והחיידקים שלך מישהו ואתה לוחצים על קח. תשובה
槍火西部 - West Gunfighter 動作 hoz
פיפי
PK XD - Play with your Friends ایڈونچر mkls
PK XD - Play with your Friends Przygodowe deem
אני אוהב את המשחק הזה אבל אתה יכול רק להעלות את חיות המחמד שלך לרמה 5 ועשיתי את זה הרבה פעמים והייתי רוצה שהרמה תעלה ל-100 כדי שאוכל לשחק בו יותר. יומיים לבקיעה
למה שמתי כוכב אחד: קודם כל, קופסאות הפתעה. המפתחים עצבנתם אותם לחלוטין ועכשיו יש להם התקררות ארוכה הרבה יותר, והם נותנים פחות תגמולים, כמו גם המשחקים כמו ריצה מטורפת ומסע פירות. שנית, ייקרתם את מחיר הבתים הרבה יותר ממה שהם היו, האם יש סיבה הוגנת למה?, שלישית ואחרונה, חיית המחמד של המנטיקור. חיית המחמד האחת שקניתי עם אבני החן ששמרתי, מה נסגר עם העיניים שלה? הם פשוט מתקלקלים באקראי ונראים שחורים במקום כחולים, בבקשה תקן.
בסדר, לא נורא. ראיתי יותר ויותר גרועים... בכל מקרה זה משחק נחמד אבל נסה להוריד קצת את קופסאות המסתורין. בכל מקרה אשמח אם תוכל לעדכן ולהכניס "מסחר" למשחק כי אני חושב שזה יהפוך את המשחק לפופולרי ומהנה יותר. אוקיי, אני אוהב את כל הצורך מחיות המחמד, אבל אני חושב ש-PK XD צריך להוסיף אזור מגניב לאתר מצלמות ועוד כמה אופציות לבית בעלות של לפחות 5000$. אבל חוץ מזה זה משחק מדהים, תמשיך ככה!! תודה שקראתם עד הסוף!😊☺😊☺
אני לא יכול לשחק את זה כי בכל פעם שאני לוחץ על play לא עובד בבקשה תקן את זה
המשחק הזה הוא נהדר אם אתה מוסיף קניוני אומות, קניות במכולת, קניות להתלבש, מהפך וכו'. ותוסיף כמה רכבים ובבית הספר אתה יכול להיות המורה כדי שתקבל כסף בתור עבודה תהיה סטודנט אם אתה רוצה.. תודה
המשחק משעמם ומציעים דברים חדשים
משחק טוב, אבל יהפוך אותו לכוכב אחד עד שיוסיפו אפשרות להסיר את המודעות.
המשחק הזה מטריד מישהו נכנס אלי הביתה והוא אנס אותי ניסיתי להלחם בכוחות עצמי אבל הוא הצליח לאנוס אותי חזק ;( בקיצור אל תורידו
אני רוצה להתחבר את העדכון עכשיו טוב
מושלם אבל הכל עולה כסף😪 ואם אתה משלם אתה מקבל הר של יהלומים וכסף ויש בתים שווים כל כך שאני רוצה ליקנות אבל יש לי בית ענקיייי!!!! הבית של 2 קומות! ממליצה בחום אבל בהתחלה לקבל בית קטן אז צריך להרויח כסף בקיצור ממליצה בחום😊
PK XD - Play with your Friends ጀብዱ rza
אני שונאת את המשחק הזה הוא מהמם וכיף אבל לפני כמה שבועות עשו עדכון ואז הוא ירד אחרי כמה שבועות יום אחד נכנס למשחק ואני רואה שהכלללל התחיל התחלה אחריי שגתי הון של יהלומים ושלושים ואחד אלף כסף 💸 כמובן שזה קשה להשיג את זה ופיתוח יש לי רק אלף שקלים ו-20 יהלומים כי זה מה שמקבלים בהתחלה וגם היה לי בגדים מהממים שבערך כל המשחק כולל הבית המהמם שהיה לי כולל הפריטים בבית שעלו יותר ממאה אלף שקל כולל הבגדים כולל הכל הכל אני לא בטוח שזה יקרה לכם אבל אני עכשיו לא נכנס אל המשחק הזה.
🥰😍🤩. .
לדעתי זה משחק טוב אבל יש הרבה פרסומות...
בסדר, אז שיחקתי במשחק הזה במשך 2 חגים אז אני יודע איך להשיג עבודות. 1. הצ'אט די מוגבל אז אם הם היו צ'אטים בחינם זה יהיה מדהים 2. אתה די צריך להיפטר מהרגשות הגמישים והכועסים בגלל שהם בריונים בכל רחבי המשחק, זה די קריטי. 3. חלק מהצ'אטים אהה.. לא מתאים לילדים אולי אני אומר? יש צ'אט שנקרא "בואו נתחסן!" בלי הכובעים אבל עדיין באמת? אני לא יודע אם ילדים צריכים לשחק במשחק הזה לפחות 7.
המשחק הזה תעיף אותי החוצה וזה כל כך ..... הרבה זמן מחכה לפתיחה.
הדברים חוזרים על דברים וכשמשחקים בזה הרבה זמן זה כבר לא היה משעמם.
האם משחק אבל אני לא רוצה להשאיר תגובה
אחלה אני עושה פרקים
😄😄😄😄😄😄😄😃😃😃😃
אני אוהב את המשחק הזה ואני אוהב את המנהלים אבל זה לא קל להיות מנהל אני אוהב בגדים ואביזרים והלוואי שיהיה קל יותר להיות מנהל ואני אוהב את הגרפיקה ולמה אתה לא יכול להחזיר את זה לרשום חֶשְׁבּוֹן. כי היה לי חשבון שיש לו את בגדי עדכון חג המולד לפני!!. בבקשה תקל על זה
זה קצת טוב אבל במשחק יש כמה צרות
hewiki-20210801-all-titles.txt
אני לא יכול 🤬😡😡 אפילו לשחק את המשחק. זה כל כך תקוע וחושב שזה משחק טוב, זה לא 😡😡 התכוונתי שהמשחק אמר תן לנו סקירה טובה מתי לא 🤬🤬😭😡😡 ממש חיכיתי 20 דקות ותקלתי, זרקת אותי כשהמשחק יתחיל פשוט מְאוּכזָב
היי! המשחק הזה מדהים אבל למה שתי התחלות, לפני כן פיגור ופרסומות! והבית הוא הרבה כסף, תודה ויום נהדר!
פיצה לאונרדו , Pizza Leonardo 6.0.0 APK + Mod (Free purchase ...
יש לי כמה בעיות ואני לא יכול לזכות בפרסים שלי וגם לחברים שלי מחכים לזה כי הרשת שלי לא איטית בבקשה...תקן את זה..וכשאני כמעט מצטרף אני מבקר את החברים שלי והסרגל הכחול לא מתמלא ..וכשאני מצטרף לשרת חיבור אבוד הגיע וכשאני לוקח את הבונוס שלי ביום אני צופה להוסיף לנצח אבני חן אני צריך לראות 3 מודעות וזה בא שרת חיבור שאבד. אני חושב שזה אמר שאנחנו לא יכולים לשחק pk xd יותר משעה אחת. ואני רוצה לשחק pkxd יותר משעתיים. מה עלי לעשות עכשיו? בבקשה תקן את זה 😷🥲🤧
YouTube ll4 MARVEL PLAY HAPPY birthday Just dance ...
קשה מאוד להשיג כסף וקשה מאוד להשיג אבני חן או שבגדים ושיער צריכים להיות חופשיים ואם Pk xd באמת יקשיב לרעיון הזה אז כולם יהיו עשירים ואף אחד לא ישפוט בבקשה תגרמו לכולם לקבל 2000 מטבעות ו-100 אבני חן אז כל אחד יכול לעשות משימות וכסף לקנות אפשר להשתמש באבני חן אבל לא כסף בחיים האמיתיים ועוד דרכים להרוויח כסף ועוד מקומות מלבד מגרש משחקים
אני אוהב pkxd, זה כל כך מדהים!! אני אוהב לשחק עם החברים, המשפחה שלי ועוד!!! אבל למרות שמכל מה שאני רוצה לפרסם, אתה יכול לשים ב-pkxd זה כמו, גרביים פשוטות, לא רק זוג אחד אלא עומס של גרביים. יותר מקומות לחקור, עוד אבני חן להרוויח בכל פעם כי אני די משתעמם מכל העבודה הזאת אבל אני אף פעם לא מתרגל ל-pkxd, מה שאני מתכוון הוא שזה אף פעם לא משעמם!!!! הייתי רוצה כמות אינסופית של חברים כמו ב-well, בואו רק נותנים מסנג'ר כדוגמה. Messenger מאפשר לך להחזיק חברים בלי סוף
היי, משחק מעולה אבל בבקשה תעשו את השריון פחות יקר, לא ממש אכפת לי שאין כלי רכב במשחק. אפשר לייקר דברים אחרים אבל פשוט להפוך את השריון ליקר בגלל שזה הפריט היחיד כמו הרכב.אני בהחלט אתן למשחק הזה 5 כוכבים אם תעשה מה שאני אומר. תודה.
אני נותן לזה כוכב אחד כי זה לא נטען רק בשבילי אנשים שם בחוץ שאין להם אינטרנט יש את זה בבקשה להפוך אותו לא מקוון דרך אגב המשחק הזה טוב
המשחק הזה מהנה, אבל אחרי חודשים של משחק, המשחק נהיה משעמם, אז בבקשה הוסף עוד כמה פעילויות במשחק, אחרת, מדהים. אני ממליץ על זה.
תודה לעשות את המשחק הזה אבל יש לי הצעה שצבע השמיים צריך להיות צבעי גלקסיה בצבעים מעורבים זה ייראה מדהים 🤩 אני לא אוהב את הצליל של צעדים ברגל אם אנחנו הולכים, לא צריך להיות קול של הליכה.
המשחק הזה כיף אבל הטעינה מאוד ארוכה😑😑, אני מקווה שהעדכון הבא ישתנה😃😃