Post by holdsebolcape on Mar 5, 2022 11:51:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle Copters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle Copters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше ключів ▞▞▞
▞▞▞ Battle Copters 2022 version ▞▞▞
неможливо відтворити
чудові речі
ця гра хороша, будь ласка, додайте більше чопперів, дякую
Все добре, деякі елементи керування виправлені, я не люблю автоматичний вогонь, а вертольоти з автоматичними воротами не люблять, не мають контрольного масштабування тощо...! Дякую.
потрібні бойові відбивні
добре
Battle Copters Arcade odj
дуже весела гра, перш ніж вона почала збитися. який почався після того, як я дотримувався підказки оновити Android. тепер продовжує відправляти коптер назад у гру. також будьте обережні, оскільки гра викликає звикання, а також витрачання реальних грошей на ресурси.
xcond6222311...стріляє автоматично...
osm
твоя гра нудна щоразу, коли я намагаюся перемістити її, гальмує, і вона повторює все, як я підходжу біля вертольота, потім вона повертає мене назад, і твоя гра дуже глючна 😡😡
підключено до мого мобільного додатка basketball strike.
дуже 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 йти на продаж хліба, гра дуже погана, вертоліт, який ти хочеш, ти ніколи не матимеш кредитну картку, якщо у тебе не буде zero якщо ви берете вертольоти користувачам, вони мають вас завантажити вашу гру, не робіть приватних вертольотів. Гроші важко заробити, і вам завжди ставлять гелікоптери, які є занадто потужними для вас, що це означає, тоді ви робите ставку на вашій грі entertentemaint, чесно кажучи, ви нульові.
секс
гарно і добре
гарна гарна 👌👌😊😊👌😊😊😊😊😊👌👍 гра, дивовижна
чудові ігри 😉
Ця гра весела, але що трапилося з «C.H.A.O.S Combat Copters»? <Ця гра була моєю грою з дитинства......поки вона таємничим чином не зникла.
Графіка хороша. Оптимізуйте контроль польоту. Вимкніть автоматичний кулеметний вогонь, тому що це створює хаос. А чому тільки онлайн PvP?? Ви також повинні запропонувати ігрові місії.
Ще один аркадний шутер, замаскований під гелікоптер. Зате чудова графіка. Просто тонна ворожих цілей, які летять на вас, і ви можете обстрілювати. Не має жодного відношення до реальних бойових польотів на вертольоті чи тактики. Немає виду з кабіни, лише вид на ваш гелікоптер із задньої частини, що дивиться вперед. Видалено. О, і грудаста стриптизерка, яка дає вам інструкції з виконання місії...у цей день і вік. Мені здається, ігрові програмісти ніколи не зустрічалися в середній школі! Видалено
заборгований
Подобається це
я люблю цю гру так круто
добре
більше helis
Я просто хочу грати у військову гру, щоб жінки не показували шкіру! Виправте це, і я можу повернутися і зіграти в гру. І витрачайте гроші!
Мені подобається ця гра, але після оновлення Android програма продовжує зупинятися під час завантаження. ви можете мені допомогти.редагувати: що в біса не так з цією грязною грою. він продовжує виходити з ладу. редагувати: видалено та намагається повторно встановити. невдача!
хххх
Роберт Сміт - гей.
👎👎👎👎
Управління дивне. Автоматична стрільба з пістолета така дурна. Гра для дитини.. Здається, я не можу знайти турнірну гру C.h.a.o.s, яка є стандартною 😕
Talking Ben the Dog Развлечения wuq
графіка приголомшлива, концепція відрізняється, що всім подобається... сподобалося
кращі ігри про вертольоти
весело
вам потрібно поставити тут більше ☢️ігор про ядерну війну, як-от ігри про 3-ю світову війну, які підтверджують факти, оновлення yall games оновіть ігри Apache я люблю підривати речі в ☢️ ядерні ігри
бойові коптери
ця гра дійсно може конкурувати зі старими бойовими вертольотами хаосу, але, будь ласка, оптимізуйте розмір екрана на основі нашого пристрою. наразі багато кнопок не в правильному положенні.
sanojkumar
круто?/!!!!.
Дуже поганий ігровий процес, в основному через зависання гри, переривчастість, застрягання пейзажів тощо. Потрібно багато, щоб покращити сервери. Загалом розчаровує
у порівнянні з хаосом це погано, ми любимо хаос. сподіваюся, що він повернеться з високою графічною та оновленою версією. над і вийшов..
тобі не соромно, всі ігри докладають зусиль, вони роблять "оновлення", а ти, вже 3 роки, як ця гра не має "оновлення", набридла😣😣😡👻👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
гра така чудова
Гра Бекар хай
Не завантажився б. Спробував 4 рази Те саме. Нічого не видалено Вибачте
яка чудова гра 👌👏 вона краща за будь-яку іншу гру гелікоптер, у яку я коли-небудь грав.
гарно підібраний
якщо ви можете звикнути до цієї гри, ви можете керувати вертолітом у будь-яких інших іграх. Щойно ви почнете оновлення, ви отримаєте кращу продуктивність команд. Боти важкі, але справжня проблема — це інші гравці. Ви повинні витрачати час на скидання птахів , це єдиний спосіб підвищити рейтинг. Ви можете витрачати гроші, якщо хочете, адже це веселі розваги. І всі ми любимо розваги. ця гра крута, просто не падайте духом, це непроста гра. До зустрічі в ангарі.