Post by holdsebolcape on Mar 5, 2022 12:00:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guardians of Cloudia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guardians of Cloudia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemy generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Guardians of Cloudia 2022 version ▞▞▞
Dal bych pět hvězdiček, ale všichni neustále spamují bannerem uprostřed obrazovky, aby šel na jejich web a získal slevu na nákup her...
Nemohu hrát od nejnovější aktualizace na mém s21 ultra. Hra spadne, než se stihnu načíst, a žádná externí podpora, kterou bych mohl poslat e-mailem.
Po registraci v obchodě Play jsem neobdržel žádné dárky pro předběžnou registraci, s oznámením, že se musíte zaregistrovat na oficiálních stránkách, a nic tam není. pokud by po levelování existoval systém navyšování statistických bodů, bylo by fajn, řekněme 5 bodů po levelování na utrácení za budování statistik. Na této hře není nic skvělého ani výjimečného, diamanty je těžké získat, žádná měsíční/doživotní karta, není to cenově dostupné, další hra s mobilním odpadem.
no duhh, utrácení se zde zdá dominantní, nedoporučuje se pro příležitostné hraní, i když prostředí a další jsou dobré, ale mechanický systém p2w hru zlomil.
Hrál tuto hru 6 měsíců. Tato hra má potenciál, ale je EXTRÉMNĚ náročná na peníze a obsah se opakuje. Doslova AKCE CASH SHOP znovu a znovu. Věci získáte v podstatě na základě toho, jak jste na těchto peněžních událostech, takže je lepší být připraven utratit stovky nebo tisíce. Servery kvůli tomu umírají a vývojářům je to jedno a odpověď na cokoli trvá věčnost... Budete se bavit, ale budete se rychle a chudě nudit, pokud nejste dobří ve správě mikrotrans výdajů! Pozor, f2p je iluze!
Herní závady a pády způsobí, že se hodně odinstalovává, takže jsem byl na 235k výkonu. Dokončení úkolů trvá sakra dlouho, když hra každých 5 až 10 minut spadne. A ne, není to můj telefon nebo připojení k internetu
Úžasná hra, pokračujte prosím ve vylepšování hry
Zaprvé mi to nedovolilo ani pojmenovat svou postavu, jak chci. "Neplatné znaky v názvu" - Zajímalo by mě, které písmeno v "Tass" je neplatné? A pak je uživatelské rozhraní tak malé a nečitelné na 6" obrazovce (písmena menší než 1 mm), že jsem prostě nemohl pokračovat.
hned od začátku jste vytvořili tyto velké vyskakovací panely s malými nečitelnými dialogy. samsung s10. zdá se, že je to dobrý dialog, ale ke hraní této game.unplayable bych potřeboval lupu. opravit a odpovědět a já to zkusím znovu.
Super hra😃😁👍👍👍👍👍
Meh.... to OK Rozhodně se vyplácí vyhrát, ale v dnešní době to očekávám. Obsah je velmi základní a opakuje se. Přál bych si, aby existovaly otevřené slovní moby a questy 24/7 a více spotů, které by se daly rozdrtit na exp. Také velmi základní omezený převodový stupeň. Dlouho, krátké, toto je hra na vykrajování sušenek stejně jako většina před ní. Dokonce až po pet aspekt hry. Chci více přizpůsobení na zařízení Stat a zařízení by mělo mít procesy. 10% šance na omráčení při útoku atd. Chápeš pointu
Miluji to! Je tak pěkný a dobrý. Líbí se mi, jak můžeš dělat různé věci! 5 hvězdiček! To je ta hra, pokud se mi líbí vaše nejlepší hry.
Do určitého bodu se nemůžete pohybovat na svých vlastních věcech, ještě jsem toho nedosáhl, je to super otravné a zdá se, že se vše dělá automaticky, když se to pokusíte změnit, říká: „Prosím, postupujte podle pokynů“, ale jiné než to, že některé věci jsou zde skutečně pěkné.
Gildovní války jsou hrozné. Hra má domácí mazlíčky, díky kterým jste neporazitelní a nepřítel vás může zabít.
Je to docela dobré. Jen jsem našel jeden problém a to autopath. Je to v pořádku, ale nedělat to jako výchozí, možná přidat možnost, jak to vypnout? Někteří z nás chtějí jen prozkoumat.
Bohužel se mi nepodařilo spustit hru dále než v hlavní nabídce, zdá se, že samotná hra nemá problémy, momentálně hraji na Motorole G7, na starších telefonech se budou s hrou vyskytovat problémy, protože hra je pro uživatele příliš těžká. zařízení.⭐⭐⭐ Protože hra vypadá slibně 😜
Slovo varování pro každého, kdo si v této hře vytvoří vlastní cech, POZOR NA AUTOMATICKÉ PŘIŘAZENÍ!!, přiřadí lidi na mocenské pozice v cechu a podle toho, kde se umístí, mohou dělat téměř cokoli chtějí, ztratil jsem svůj cechu ke sloučení náhodně provedené, když jsem byl offline. Pokud uděláte gildu, udělejte si laskavost a vypnete všechna oprávnění pro ostatní pozice, dokud do ní nenasadíte někoho, komu důvěřujete. Aktualizace jsem tedy hrála minimálně 45 dní každý den s nárokem na 800 aktivit denně. Hra je zábavná, můžete se stát silným f2p, ale je to každodenní zátěž. Díky kterým velrybám se vám nechce hrát hru, je jen rychlé sebrání peněz a rychlé umírání. Pokud neimplementují to, co hráči chtějí a skutečně dají ceny v hodnotě $, dám to do příštího roku b4 je to v rakvi. Má spoustu obsahu, ale zabíjení mobů bez ŽÁDNÝCH EXP NEBO POKRAČEK ITEM mi nesedí... žádný obchod... dokonce ani GUUILD AUKCE žádná cena
Studna. Tato hra si zaslouží pět hvězdiček (nejvyšší úroveň). Můžeme se také toulat po mnoha místech a snadno se dostat o úroveň výš. Také grafika je dobrá. Doporučuji, abyste si tuto hru mohli zahrát. Bojujte se svými přáteli a získejte lajky.
Jsou to příběhy Wind 2.0. Docela slušné, pokud dokážete přežít aspekty p2w velryby.je v pořádku, ale pro čtení určitých věcí je potřeba zvětšit velikost písma. příliš malý na čtení..prosím o pomoc
Poslední příspěvek smazán. Velmi vysoká údržba, zmeškáte den nebo dva, nikdy to nedoženete, aniž byste utratili $$, abyste byli na stejné úrovni obsahu. Konkurence vs platící hráč je vysoká. Ale co se týče příběhu, nemusíte nic platit. Dobrá grafika a animace.
Hry jsou zatím docela v pohodě Líbí se mi, jak to dávkuje střih jako před rokem v cl- něco, co už je tak dlouho, že jsem zapomněl název toho, ale jo, super hra taky se mi líbí, jak kreslený design charty👍
Hra vypadá super i ovladatelnost... Ale autoplay.. delete. Je mi líto. Proč to vůbec do těchto her se*ou.?
Jako velký hráč je toto starší hra, bylo do ní nalito hodně tvrdé práce, skvělá práce pro všechny zúčastněné v tomto brzy klasickém RPG pro rekordy.
Guardians of Cloudia ایفای نقش xve
Naprosto se mi hra líbí, zatím za ni skutečně utratili nějaké peníze, ale důvod, proč ji nehodnotím 5 hvězdičkami, je ten, že část hry není ani na mé obrazovce, bílý pruh ve spodní části tlačí hru nahoru, takže spoustu věcí nevidím nebo nedělám a zkontroloval jsem nastavení, abych zjistil, zda mohu upravit velikost obrazovky pro hru a neexistuje, prosím opravte to, rád bych si tuto hru zahrál a možná utratil více peněz
Tato hra je zábavná! Hudba je plynulá, kresba je roztomilá, bitevní systém je zábavný a broušení je proveditelné! Prvních pár questů je jednoduchých, ale později potřebuji nějaké přípravy na každou fázi, tohle je zdaleka jedno z mých MMORPG na telefonu!
Tahle hra mi zatím škrábe všechno. Zdá se, že je to dost otevřený svět, levelování a systém vybavení (já vím nejasný, ale miluji, že můžu levelovat/skillup/vybavovat svou postavu), sbírka monster, které vám pomohou v boji? Sakra jo. Vřele doporučuji vyzkoušet tento. Nejsem si jistý, zda je ovladač podporován, ale dnes večer to otestuji se svým DS4.
vypadá v pořádku. ale tohle NENÍ hra. vše je automatizované. automatické mapování autofighting lineární jako fk.
Dont Schvalujte odměnu za výhru, nebo postup je odložen kvůli úrovni, nebo vyžaduje tým. Jinak dobrá hra s velkým potenciálem
Zpočátku je vše ok. Dokonce platím za hraní. Najednou hra neustále padá. Už jsou to 2 dny a nemůžu hrát. Předpokládám, že všechny reklamy typu „je nám to líto“ nejsou nadarmo.
Hotel Frenzy: Home Design Aventura tjya
Nainstalováno, aby bylo možné zanechat recenzi. Vaše reklamy jsou otravné. Pokud jste byli tak vinni, nikdy hru nevydávejte. Co očekáváš od hráče? Jako "Odpouštím ti?"? Opravdu nikdo nic nedělá. Tak neprofesionální.
Příběh, grafika a týmy napříč servery jsou dobré. Možnost vybrat si pohlaví pro každou třídu je perfektní. S novou aktualizací dochází k velkému zpoždění, zejména během akcí PvP a Titan. Od ostatních hráčů jsme slyšeli, že se jim dostává špatného zákaznického servisu poté, co utratili peníze a nebyli řádně kompenzováni. Buďte prosím otevřenější a zlepšujte služby zákazníkům, protože stížnosti mohou bránit většímu počtu hráčů utrácet peníze, zejména těm, kteří jsou ve hrách mmorpg noví. Celkově dobrá hra na hraní.
Celkově skvělá hra... ale příliš mnoho peněz za výhru. Ale pokud existují velryby, politika p2w nikam nevede.. f2p ppl musí být OPRAVDU trpěliví, aby to mohli hrát.
Takových her existují tisíce.. jaký to má smysl? Odfláknuté provedení. Znak nelze nikdy vymazat, písma jsou malinká, na obrazovce se povalují desítky malých drobných ikon, které vás nechají přemýšlet...co to bylo za obrazovku, jen abyste si vyplatili odměnu. Je tak snadné udělat malou chybu, která později způsobí mnohem větší problémy na vašem znaku. Osud této hry bude stejný jako u všech ostatních her tohoto typu. Tady dnes, pryč za ne více než rok s vašimi penězi. Tedy pokud dovnitř nevhodí ručník jako první.
Jeho padání a zamrzání v dungeonech, proto je 1 hvězdička zbytek dobrý. Opravte to a já vám dám 5 hvězdiček